26
фев
2016
4
ранни записвания море 2016

Ранни записвания във Ваканционно селище „Санта Марина“

Благодарение на положителните температурни рекорди през февруари в съзнанието ни все по-често изплува представата за идилията, която носи морето. Затова и да планираме отсега лятната си ваканция не ни се струва толкова невероятно. Макар и в офисна атмосфера.

oferti-za-pochivka-na-more-v-sozopol

Ако повечето от Вас пътуват по-често, знаят, че офертите в последния момент не са никакви оферти. Колкото по-рано резервираш, толкова по-малко главоболия и по-изгодни предложения. Навременното търсене на най-подходящото място за почивка предполага и повече опции. Ние ще Ви помогнем в това отношение, като Ви отправим предложението си за ранни записвания за Ваканционно селище „Санта Марина“ в гр. Созопол, сезон 2016.

Ваканционно селище „Санта Марина“ се намира в непосредствена близост до плажната ивица, до прочутия Царски плаж, а около него се издигат ароматни борови гори. Основният фокус в концепцията му са първокласното обслужване и комфортът. Благодарение на уникалните съоръжения и отличните условия, „Санта Марина“ гарантира неповторим стил на живот и отдих и през годините се е утвърдило като идеалното място за ваканция, дългосрочно настаняване, дори постоянно пребиваване. През 2014 г. заслужено получава престижата награда на FIABCI World Prix d’Excellence в категория „Курорти“, по-известна като „Оскар за недвижими имоти“. Комплексът разполага със 78 три- и четириетажни вили, 5 плувни  и 3 детски басейна, слънчеви тераси, 5 ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, три пул бара, кафенета, различни магазини, СПА център и фризьорски салон, медицински център. За любителите на тениса и изграден професионален тенис център „Санта Марина“ с осем тенис корта, игрище за плажен волейбол, както и мултифункционално игрище за футбол, баскетбол и хандбал.

Резервация на хотел в Созопол

Можете да се възползвате от всичко това и то на изгодни за Вас цени и условия, ако направите Вашата ранна резервация. Отстъпката за запазване до 1 април е 15%, а до 1 май – 10%. Имате време, но все пак побързайте да се възползвате!

You may also like

оферти почивка на море в Созопол
Защо да изберете Ваканционно селище Санта Марина за Вашата лятна почивка на море в Созопол?
оферти почивка на море в Созопол
Как да изберем хотел в Созопол за предстоящата лятна почивка?
Почивка на море в Созопол
Как да резервираме нашата лятна почивка на море в 4 стъпки
Loading Facebook Comments ...