29
сеп
2014
7
хотел в София

Как да изберем хотел за бизнес пътуване в София

Като човек пътуващ по бизнес вие прекарвате много повече дни извън дома, от всички останали хора. Един от начините да направите всяко едно ваше пътуване по-приятно е като изберете най-подходящият хотел, който отговаря на вашите очаквания и потребности в във всеки отделен град.

Изборът на подходящото място, където да отседнете, често се оказва твърде трудна задача, но в случай че спазвате определени стъпки и имате ясни критерии за търсене, този процес може да бъде значително по-бърз и лесен.

Това са нашите 7 съвета, които ще ви бъдат от помощ при резервацията на хотел за вашето следващо бизнес пътуване:

 1. Изберете хотел с подходяща локация

Първото нещо, което трябва да вземете предвид при избора на хотел в София е неговото местоположение. Въпреки, че това звучи логично, за по-голямата част от бизнес пътниците, винаги по-важен фактор е цената и не толкова локацията на самият хотел. В случай, че не искате да прекарате дълги часове пътувайки с такси или друг вид транспорт, резервирайте своето настаняване в близост до вашият офис или място, където ще се провеждат планираните срещи с бизнес партньорите.

2. Не пропускайте да проверите нивото на обслужване

Когато сте на път, често се налага да преодолявате големи разстояния и часова разлика, и е за предпочитане в хотела да ви посрещнат усмихнати и отзивчиви служители, на които можете да разчитате по времето на вашият престой. Като бизнес пътник за вас за вас ще бъде важно да ви събудят точно в часа, който сте поръчали, таксито да пристига в договорения час и ризите да са изгладени преди началото на предстоящата среща. Тези услуги са стандарт във високо категорийните хотели в София, но има вероятност да не отговорят на вашите очаквания, в случай че се спрете на по-непретенциозен обект.

3. Транспортна достъпност е важна

Не пропускайте да проверите дали хотелът е добра транспортна достъпност от Централната Автогара или летище „София“. Би било чудесно, ако в непосредствена близост има на ваше разположение станция на метрото, от която ще имате бърз достъп до различните точки на града.

4. Прочетете коментари за хотела

Безспорно най-добрият начин да проверите нивото на обслужване в хотелът, който възнамерявате да резервирате е да прочетете отзивите от предишни негови гости. В интернет съществуват няколко международни сайта, на които можете да имате доверие, като TripAdvisorKayak и т.н. Попитайте за мнение и ваши близки, които са посетили столицата по-рано дали биха ви препоръчали точно това място за настаняване или друг вариант, който според тях е по-добър за вас.

5. Чистота

Чистота е може би най-важният фактор за всеки от нас, когато резервираме и с които не бихме направили компромис. Чували сме различни истории за ужасни преживявания на гости, дължащи се на липса на хигиена в различни хотели, така че не пропускайте да проверите точно тази част от оценката, когато правите вашето проучване преди да направите резервация.

6. Попитайте за програма за лоялни клиенти

Когато пътувате често, за вас би било наистина чудесно да знаете, че ще получите допълнителен бонус, ако отсядате в един и същи хотел, в посещаваната локация. За предпочитане е той да бъде част от хотелска верига, защото така че да имате възможност да печелите допълнително бонуси, независимо дали правите резервация в бизнес хотел в Софияспа хотел в Банско или ваканционно селище на морския бряг в Созопол.

7. Бизнес услуги

Проверете дали хотелът предлага качествен жичен и безжичен достъп до интернет, както и бизнес център, който може да бъде на разположение без прекъсване в работното време. В случай, че планирате бизнес среща, не забравяйте да направите предварителна резервация за заседателна зала с осигурено освежителни напитки.

Направи директна резервация на гарантирано най-добра цена онлайн с КОД ОТСТЪПКА 

 

You may also like

Hotels in Sofia next to national stadium
Търсите хотел в близост до Националния стадион за предстоящо събитие?
Апарт хотели в София
Предимствата да изберем апартамент под наем при дългосрочен престой в София
Loading Facebook Comments ...