17
фев
2016
0
хотел с тенис кортове на морето

Тенис център Санта Марина – Созопол

Тенис център „Санта Марина“, изграден в рамките на ваканционното селище със същото име в Созопол, и събитията, които се провеждат на неговата територия, успяват да превърнат морското градче в топ тенис локация.

тенис кортове в созопол

Ваканционно селище „Санта Марина“ се намира в непосредствена близост до плажната ивица, до прочутия Царски плаж, а около него се издигат ароматни борови гори. Основният фокус в концепцията му са първокласното обслужване и комфортът. Благодарение на уникалните съоръжения и отличните условия, „Санта Марина“ гарантира неповторим стил на живот и отдих и през годините се е утвърдило като идеалното място за ваканция, дългосрочно настаняване, дори постоянно пребиваване. През 2014 г. заслужено получава престижата награда на FIABCI World Prix d’Excellence в категория „Курорти“, по-известна като „Оскар за недвижими имоти“.

тенис кортове на морето в созопол

В рамките на курортния комплекс се разполага и тенис центърът„Санта Марина“. Той включва осем тенис корта (hardcourt), игрище за плажен волейбол, както и мултифункционално игрище за футбол, баскетбол и хандбал. Подходящ е за провеждането на тренировки както на аматьори, така и на професионалисти.

DSCF7446

През изминалата година тенис клубът приветства едни от най-добрите играчи от цял свят – Русия, Германия, Румъния, Сърбия, Аржентина, Чехия, Австралия, Великобритания. По време на Sozopol Santa Marina Cup & Santa Marina Open 2015 кортовете на центъра бяха посетени от над 100 международни тенесисти и над 5000 зрители и тенесисти за целия сезон. Те бяха оценени и като турнирите от най-висок професионален ранг, провеждани някога по Южното Черноморие.

След като беше домакин на два турнира от календара на Международната тенис федерация (ITF), през тази 2016 г. тенис център „Санта Марина“ отново ще се превърне в арена на спорта на най-високо ниво. И през настоящата година събитията ще са с вход свободен, което дава възможност на всички привърженици на тениса да бъдат част от един истински зрелищен спектакъл.

В таблицата можете да видите календара на всички турнири, които ще се проведат в рамките на периода април-октомври 2016 г.

хотел с тенис кортове в созопол

Независимо дали става въпрос за рутинна тренировка или участие в турнир, тенис център „Санта Марина“ предоставя своеобразно преживяване, най-вече заради необичайната атмосфера на заобграждащия го морски пейзаж. Разположението, както и екипът от професионалисти, които стоят зад неговия замисъл и поддръжка, гарантират успеха му не само на национално, но и на глобално равнище.

тенис корт

тенис кортове на морето в созопол

Loading Facebook Comments ...